סביצ’ה היא מנה דרום אמריקאית פופולרית, בעיקר מפרו אך גם נפוצה באזורים נוספים כמו צ’ילה ואקוודור. המנה מורכבת בעיקר מדגים טריים או פירות ים, חתוכים לקוביות ו”מבושלים” במיץ ליים או לימון חמוץ. תהליך ה”בישול” הזה לא כולל חום אלא הוא מתבצע באמצעות החומצה במיץ הפרי שגורמת לחלבונים בדג לקרוס, מה שנראה כאילו הדג “בושל”.
בנוסף לדגים ומיץ הפרי, סביצ’ה לרוב כוללת גם רכיבים כמו בצל אדום חתוך דק, כוסברה טרייה, ולעיתים קרובות גם פלפלים חריפים כמו אחי אמריו או חלפיניו. מלח ופלפל שחור נוספים לפי טעם, ולעיתים תוספות כמו תפוחי אדמה מבושלים, תירס או אבוקדו.
סביצ’ה היא מנה מרעננת וחמצמצה שמוגשת בדרך כלל כקרפצ’ו בטמפרטורת החדר או קרה. היא פופולרית במיוחד בחודשי הקיץ ובאירועים חגיגיים, ונחשבת לבריאה בזכות שימוש במרכיבים טריים ולא מעובדים